De GV connector is ontwikkeld door Frans Verhaegh van Osseointegration international BV en wordt in Nederland verkocht door Pro-Motion Medical.

De fabrikant

Osseointegration International BV

Een belangrijke motivatie van Frans Verhaegh om de GV connector te ontwikkelen was dat zijn broer Giel een amputatie moest ondergaan. Giel Verhaegh liet een osseointegratie implantaat plaatsen en de dan beschikbare connectoren gaven hem niet het gevoel van veiligheid en comfort.

Inmiddels heeft Osseointegration International BV samen met osseointegratie patiënten en orthopedisch instrumentmakers meerdere versies van de GV connector ontwikkeld en geproduceerd. Osseointegration International BV is in staat om de wensen van gebruikers snel in aanpassingen en nieuwe producten te verwerken.

De distributeur

Pro-Motion Medical

Als onafhankelijke distributeur binnen de Nederlandse chirurgische en orthopedische markt bieden wij verschillende oplossingen voor patiënten met een afwijking aan het steun- en bewegingsapparaat. Wij zijn exclusief distributeur van grote toonaangevende producenten die wereldwijd bekend zijn om hun innovatieve oplossingen, gedegen research en uitstekend klinisch wetenschappelijk onderbouwde  oplossingen.

Een team van medisch specialisten en andere zorgverleners selecteren onze producten met zorg. Als specialist in beweging zijn wij continu op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen en verbeteringen.

Eén van de innovatieve producten van Pro-Motion Medical is de OPL osseointegratie prothese, die in het Erasmus Medisch Centrum wordt toegepast. En uiteraard de bijbehorende GV connector, waarvan Pro-Motion de exclusieve distributie rechten heeft.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Ook voor specialistische informatie kunt u via ons in contact komen met Frans Verhaegh – Osseointegration BV

Ik wil meer informatie